Diğer Haberler
Yangınlarda Hayatta Kalabilmek İçin Kıyafetler
Yangınlarda Hayatta Kalabilmek İçin Kıyafetler

Ne giyilir?

 

Kendinizi ve ailenizi ısıdan, uçan korlardan ve alevlerden korumaya yardımcı olacak giysiler giydirin. Ağır denim, %100 pamuk veya saf yün gibi doğal kumaşlar, hava ne kadar sıcak olursa olsun sentetiklerden çok daha iyidir.

 

Tüm vücudunuzu kapladığınızdan emin olun.

 

Polyester gibi sentetik kumaşlar ısıyla temas ettiğinde eriyebilir ve cildinize yapışarak ciddi yanıklara neden olur. Bazı sentetik giysiler, pamuktan çok daha düşük sıcaklıkta tutuşur.

 

Sağlam Bot

Uzun Pantolon - Saf Yün veya Kot

Floppy Pamuklu Şapka - Uzun Saçları Bağlayın

Yüzü Kapatmak İçin Mendil veya Bandana

Tam Kapsamlı Google'lar

Boynu Kapatan Yün veya Pamuklu Uzun Kollu Yakalı Gömlek

Yünlü veya %100 Pamuklu Çorap

Deri İş Eldivenleri

Burnunuzu ve Ağzınızı Kapatacak N95 Maske

 

Orman yangınlarıyla mücadele etmek kolay değildir ve inanılmaz derecede tehlikeli bir iş koludur. Bu nedenle itfaiyeciler mevcut en yüksek kalitede itfaiyeci kişisel koruyucu donanıma ihtiyaç duyarlar. İtfaiyecilere yıllardır ihtiyaç duydukları şeyi sağlamaya kendimizi adadık ve bu, özenle seçilmiş yangınlara özel KKD seçimimize baktığımızda hiç olmadığı kadar net. İtfaiyecinin kişisel koruyucu ekipmanlarının yalnızca en dayanıklı parçalarını taşıyoruz, bu da BETA İŞ GÜVENLİĞİ'nii vahşi doğada yangınla mücadele KKD'leri için tek adresiniz haline getiriyor. İtfaiye kaskları ve gözlüklerinden yangın barınaklarına ve vahşi arazi eldivenlerine kadar sizi koruyoruz. Kendinizi Tedarik Önbelleğinden korumak için ihtiyacınız olan vahşi doğada yangınla mücadele KKD'sini edinin.