Diğer Haberler
En İyi ve Delinmeye Dayanıklı Eldivenler
En İyi ve Delinmeye Dayanıklı Eldivenler

Birçok endüstride, keskin nesnelerle karşılaşabilecekleri görevlerle uğraşan işçiler vardır. Örneğin klinik ortamlarda sağlık uzmanları iğneler ve şırıngalarla temas edebilir. Endüstriyel ortamlarda, işçiler ağır makinelerdeki keskin kenarlardan dolayı risk altında olabilir. En iyi delinmeye dayanıklı eldivenleri satın almak, risk altındaki çalışanları işte daha güvende tutar.

 

Delinmeye Dayanıklı Eldivenler Satın Alırken Nelere Bakmalı/Dikkat Edilmeli

 

Delinmeye karşı dayanıklı eldivenler satın alırken ne kadar korumaya ihtiyacınız olduğunu düşünün ve ardından standartları belli olan ve uzmanlar tarafından geliştirilen ANSI derecesine bakın. En yüksek derece olan ANSI 5, kullanıcıyı 150 Newton'un üzerinde nüfuz gücüne karşı koruyacaktır.

 

En İyi Delinmeye Dayanıklı Eldivenler

 

En iyi, delinmeye dayanıklı eldivenler şunları içerir:

 

Tek kullanımlık nitril eldivenler: Nitril sentetik kauçuk, latekse kıyasla delinmeye karşı üç kat daha dayanıklıdır; bu, nitril tek kullanımlık eldivenlerin tıbbi, endüstriyel ve diğer işyerlerinde bu kadar popüler olmasının bir nedenidir.

Kevlar eldivenler: Sentetik bir malzemeden yapılmış bu eldivenler keskin nesnelerden iyi koruma sağlar.

Spectra eldivenleri: Bu ürünler polietilenden yapılmıştır ve A5'e kadar ANSI derecesine sahiptir.

Dyneema eldivenler: Bu eldivenlerin malzemesi çelikten 15 kat daha güçlüdür.

Metal örgü eldivenler: Bu koruyucu eldivenler genellikle endüstriyel ortamlarda kullanılır ve tek kullanımlık değildir.

 

Dikkate Alınması Gereken Diğer Önemli Faktörler

 

Uygun bir ANSI derecesine sahip eldivenleri seçmek önemli olmakla birlikte, ilgili başka faktörler de vardır. Her iş ihtiyacı benzersizdir, bu nedenle şunları da değerlendirmek isteyebilirsiniz:

 

Ek riskler: Çalışanlarınız kimyasallara, ısıya veya diğer potansiyel olarak tehlikeli unsurlara maruz kalıyorsa, bu tehlikelerden korunma sağlayan eldivenlere de ihtiyacınız olabilir.

Uyum ve tutuş: Kötü uyum ve tutuş, bir çalışanın işini yapma becerisini engelleyebilir, bu nedenle esnek nitril eldivenler iş yerlerinde bu kadar popülerdir.

Cilt tahrişi: Uzun süreli kullanım için lateks içermeyen eldivenler alerji riskini azaltabilir. Pudrasız eldivenler, kullanıcıyı daha az tahriş ediciye maruz bırakarak hassas ciltler için daha iyi olabilir.

Rahatlık: Uzun süre eldiven giyecek çalışanlar için koruma ve rahatlığı dengelemek önemlidir. ANSI 5 eldivenler mükemmel koruma sağlarken, kalın ve ağır da olabilir, bu da onları tüm vardiya boyunca giymeyi zorlaştırır.

Endüstri gereksinimleri: Bazı endüstrilerin özel güvenlik düzenlemeleri vardır. Örneğin, hastane politikalarına ve diğer kurallara bağlı olarak, delinmeye karşı dayanıklı tıbbi eldivenlerin bazı uygulamalar için kimyasal olarak derecelendirilmesi veya 510(k) sertifikalı olması gerekebilir.

 

Beta İş Güvenliği Şirketinden Delinmeye Dayanıklı Eldivenleri Satın Alın

 

Çalışanlarınızı korumak için kaliteli eldivenler satın almak bir önceliktir ve Beta İş Güvenliği, alanında en iyi uzmanlarla birlikte çalışarak size ihtiyacınız olan en yüksek kaliteli eldivenleri ve diğer kişisel koruyucu ekipmanları (KKD) 7/24 alışveriş ve alışveriş imkanı sunan tek bir çevrimiçi mağazada sunar. Mükemmel fiyatlar sunuyoruz ve stoktaki ürünlerimiz hızlı bir şekilde gönderiliyor.

 

Eldivenlerimizi bugün satın alın veya daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

 

Ürün galerimizi ziyaret etmek için tıklayın.