Diğer Haberler
ŞİMDİ GÖRÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK GİYSİLERİNİZİ DEĞİŞTİRMENİN ZAMANI MI?
ŞİMDİ GÖRÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK GİYSİLERİNİZİ DEĞİŞTİRMENİN ZAMANI MI?

 

Dünyadaki en güvenilir, tasarlanmış ve üretilmiş güvenlik ekipmanları bile sonsuza kadar sağlam olarak kalmayacak.

 

Güvenli iş kıyafetlerinin, iş için hala yeterli olduğundan ve işteyken güvende olmanızı sağlamak için fazla mesainin değiştirilmesi gerekecektir.

 

İş kıyafetleriniz biraz yıpranmış görünmeye başladıysa veya artık giymek güvenli değilse, alışveriş yapmanın zamanı gelmiştir.

 

Yüksek görünürlüklü ikaz yelekleri, ticaret profesyonelleri için en büyük iş kıyafeti güvenlik parçalarından biridir.

 

Bununla birlikte, yüksek görünürlükteki iş giysisinin performansını sürdürmesine yardımcı olmak için bakımının yapılması gerekir ve bu, yüksek görüş yeleklerinizi ne sıklıkla değiştirmeniz gerektiğine bakarken göz önünde bulundurulması gereken alanlardan biridir!

 

GÖRÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK GİYİM

 

Yüksek görünürlüklü giyim şantiyelerde ve yol kenarı bakım projelerinde çok önemlidir.

 

Sonuç olarak, diğerlerine genel görünürlüğünüzü artırmak için tasarlanmıştır; bu, karanlık veya düşük ışık ayarlarında çalışıyorsanız mükemmeldir. Araç operatörlerinin ve sürücülerin sizi çok daha net görmelerini sağlar.

 

Yüksek görünürlüklü giysi düzenlemeleri söz konusu olduğunda, Sağlık ve Güvenlik Yöneticisi, yüksek görünürlüklü iş giysilerinin uygunluğu da dahil olmak üzere, KKD kullanımına ilişkin çok net yönergeler ve düzenlemeler belirlemelidir.

 

Sarı, turuncu, yeşil ve hatta kırmızı gibi floresan renklerde tasarlanan yüksek görünürlüklü giyim eşyaları aynı zamanda retro-yansıtıcı şeritlere sahiptir.

 

Beta İş Güvenliği Şirketi, çok çeşitli yüksek kaliteli iş kıyafetleri parçalarıyla çeşitli sektörlerde tanınmaktadır.

 

İŞTE MAKSİMUM GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK

 

Tipik olarak, yüksek görünürlükteki giysiler, standart kullanıma bağlı olarak yaklaşık altı ay dayanır. Tabii ki, her gün giyilmezse daha uzun sürebilir veya aşırı ve tehlikeli koşullarda çalışanlar altı aydan az sürdüğünü görebilir!

 

Sonuç olarak, giysinin performansının uzunluğu endüstriden ve işin rolünden önemli ölçüde etkilenebilir.

 

İş kıyafetinizin aşağıdaki özelliklere sahip olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir:

 

  • Soluklaştı, yani floresan kumaşın rengi değişti ve görünümü donuklaştı.
  • Özellikle yansıtıcı şeritler hasar görmüş veya aşınmışsa, hasar görmüşse.
  • Floresan iş giysisi artık belli bir mesafeden görünmüyorsa (öneri 1000 fittir).
  • Aşırı kirli ve artık yüksek standartta temizleyemezsiniz.
  • Çeşitli yerlerinden yırtılmış
  • Artık rahat değil.
  • Kendinizi emniyette, ve genel olarak güvenlik donanımınıza güvenerek hissetmeniz gerekir.

 

Yüksek kaliteli iş giysinizin etkinliği konusunda herhangi bir şüpheniz varsa, muhtemelen değiştirme zamanı gelmiştir.

 

GÜVENLİK CİHAZINIZI İYİ DURUMDA TUTMAK

 

Yüksek görünürlüklü giysiler, ticaret yapan kişilerin kişisel koruyucu ekipmanlarının önemli bir parçasıdır - ancak sonsuza kadar sürmez.

 

Sadece akıllı görünmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sizi güvende ve korumalı tutar.

 

Yüksek görünürlükteki iş kıyafetlerinizi en iyi durumda tutmak ve daha uzun süre dayanmak için aşağıdaki en iyi ipuçlarımızdan bazılarına göz atın:

 

  • Yüksek görünürlüğe sahip tüm giysileri doğrudan güneş ışığından uzak tutun (güneş ışığı renklerin daha hızlı solmasına ve etkinliğinin azalmasına neden olur).
  • Giysilerinizi temiz tutun. Tamam, özellikle şantiyelerde bunun her zaman mümkün olmadığını biliyoruz, ancak her günün sonunda kiri silmek ve temizlemek kir birikmesini önlemeye yardımcı olacaktır.
  • Giysilerinizi en küçük yerlere sıkıştırmayın. Giysinin liflerine ek stres uygulayarak daha hızlı parçalanmalarını sağlar.
  • Giysinin ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için tam yıkamalar arasında silin.
  • Her zaman etiketi kontrol edin. Görünürlüğü yüksek tüm giysiler makinede yıkamaya uygun değildir, bu nedenle giysinizin yüksek performansını düşürmemek için talimatları izlemeniz önemlidir. Bazı yüksek kaliteli iş kıyafetleri, yansıtıcı şeritleri artık etkili olmadan önce giysinin maksimum kaç kez yıkanabileceğini ayrıntılı olarak açıklayacaktır.

 

Not: Farklı markalar ve ürünler, güvenlik donanımınızın tam uyumlu olmasını sağlamak için farklı yönergelere sahip olacaktır ve bunlara her zaman uymak önemlidir.

 

Yüksek görünürlüklü yeleklerinizi ve diğer iş kıyafeti parçalarınızı değiştirmek için ideal zaman şimdiyse, çevrimiçi ürün yelpazemizin tamamını kontrol edin.

 

 

 

En güvenilir markaların kışlık ceketlerinden yüksek görünürlüklü yeleklerine kadar her şey Beta İş Güvenliği’nde- neden başka bir yere gidesiniz ki?

 

Daha fazla bilgi için bize ulaşın.