Diğer Haberler
İş Kıyafeti İmalatı ve Üretimi
İş Kıyafeti İmalatı ve Üretimi

BETA İŞ GÜVENLİĞİ sektörün öncü şirketi olarak iş kıyafeti imalatı ve üretimi yapmaktadır.

 

İş güvenliği ve sağlığı ekipmanları, iş kıyafeti  üretimi konusunda hizmet veren firmamız uzman kadrosu ile kaliteli hizmet vermektedir.

 

Son teknolojik donanımlarla üretilen iş kıyafetleri, ağır sanayiden, kimyasala birçok endüstrinin ihtiyacını karşılayacak sağlam yapı üzerine temellendirilmiştir.

 

Güvenliğinizi üst düzeye çıkaracak olan iş kıyafetlerimiz, sağlığınızdan ödün vermeden, verimli bir çalışma ortamına katkı sağlamaktadır.

 

Olası düşme, yaralanma ve yüksek risk taşıyan kazalardan korunmanız amacıyla ürettiğimiz iş kıyafetleri, yüksek standarda sahip olup, çalışma koşullarınızı iyileştirmenin en iyi ve en güvenli yollarından biridir.

 

Çalışanlarınızın sağlığını ve güvenliğini %100 temin altına alacak olan; kaliteli özel ve sıkı denetimlerle oluşturduğumuz iş kıyafetlerimiz, olası tüm risklere karşı size özgüven aşılar!

 

İş kıyafeti üretimimiz ile uluslararası standartlara uygun, sektörde markalaşmış yapının zeminini oluşturuyor ve en büyük atılımların ürünlerimize yansımasını sizlere sunuyoruz.

 

İsteğe göre tasarlanan ve özel baskılama yöntemiyle oluşturulan iş kıyafetlerimiz, küçük ölçekten büyüğe, her firmanın ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmaktadır.

 

İşçi sağlığı ve güvenliği konusundaki hassasiyetimizi, iş kıyafeti ürünlerimizin üretiminde uyguluyor ve sizlere iş sağlığını artıran ürünleri üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

 

İş güvenliği için iş kıyafeti imalatı ve üretiminin ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz bu konuda, doğru ve ilkeli adımlar atıyoruz!

 

Şirketimizde firmanıza özel yazlık ve kışlık olmak üzere tüm iş güvenliği ürünlerinin üretimini özenle yapmaktayız.

 

İş kıyafeti üretiminde tüm yenilikleri takip ederek, mümkün olduğunca bunları sizlerle paylaşarak, iş sağlığına katkıda bulunuyoruz!

 

Hızlı kargo ve teslimat ile iş kıyafeti imalatı yaptığımız ürünlerimiz, Türkiye ve dünyanın her yerine kolayca ulaştırılmaktadır.

 

Özel mamul standartlarına uygunluğu sağladığımız iş kıyafeti ürünlerimiz, yasalara ve tüzüklerde belirtilen yapıya uygunluğu gözetmektedir.

 

İş kıyafeti imalatında Türkiye’nin en iyileriyle çalışıyor ve uzman ekibimizin titiz davranışlarıyla sağlığınızı ve güvenliğinizi üst düzeye çıkarıyoruz.