Diğer Haberler
İş Kıyafetleri ve Kişisel Koruyucu Ekipmanın Kalitesi Önemlidir – Ucuza Karşı Pahalı
İş Kıyafetleri ve Kişisel Koruyucu Ekipmanın Kalitesi Önemlidir – Ucuza Karşı Pahalı

Bir iş veya taahhüt yürüten bir kişi olarak, personelinize iş gereksinimlerinin zorluklarına dayanacak ve endüstri standartlarıyla tamamen uyumlu kaliteli, yüksek performanslı iş kıyafetleri ve kişisel koruyucu ekipman teçhizatı sağlamakla yükümlüsünüz. Daha ucuz donanım kulağa çekici gelse de, uzun vadede her zaman akıllıca bir yatırım olmadığını akılda tutmak önemlidir. Bu blog yazısında Beta İş Güvenliği olarak, ucuz ve pahalı iş kıyafetleri arasındaki farklara ve kalitenin neden yatırıma değer olduğuna inandığımıza biraz ışık tutacağız.

 

Uyum

 

Kişisel koruyucu ekipman ve iş kıyafeti alışverişi yaparken, denizaşırı tedarikçiler ile yerel işletmeler arasında önemli bir fiyat farkı görebilirsiniz. Ayrıca, denizaşırı tedarikçiler tarafından satılan ürünlerin iş güvenliği onayından yoksun olabileceğini fark edeceksiniz, bu da işyeri tehlikelerine karşı etkili bir koruma sağlamanın pek mümkün olmadığı anlamına gelir. DAİMA ürün ambalajını, sertifika yetkilisinin lisans numarasını içeren uygunluk etiketi için kontrol etmelisiniz.

 

Özellikler

 

Kişisel koruyucu ekipmanınız için biraz daha fazla ödeme yaptığınızda, günlük kullanım sırasında çok kullanışlı olduğunu kanıtlayacak gelişmiş özelliklere büyük olasılıkla erişim elde edeceksiniz. Premium ürünlerde bulunan özelliklere örnekler:

 

  • Buğu Önleyici Lensler
  • Esnek Kumaşlar
  • Gelişmiş Nefes Alabilirlik
  • Güvenlik gözlüklerinde polarizasyon
  • Ek ekipmanı hızlı bir şekilde takma/çıkarma yeteneği
  • Çok sayıda saklama alanı/cep

 

Yukarıdaki özellikler ve daha fazlası, personeliniz tarafından çok takdir edilecektir ve ayrıca performansı da artırabilirler. Çalışanlarınızın maruz kalacağı çalışma ortamı ve koşulları hakkında düşünmek önemlidir, örneğin açık havada polarize güvenlik gözlükleri onların görüşlerini iyileştirecek ve parlamanın etkilerini azaltacaktır.

 

Kalite ve Uzun Ömür

 

Biraz daha fazla ödeme yapmak, genellikle zamana direnecek daha kaliteli bir ürün almak anlamına gelir. Beta İş Güvenliğinden ürün satın aldığınızda, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanmış yüksek kaliteli ürünler aldığınızdan emin olabilirsiniz. Düşük kaliteli ürünler, yıkamayla büzüşebilecek veya kısa bir süre içinde yırtık/çatlak oluşturabilecek düşük kaliteli plastik, pamuk ve kumaştan yapılacaktır.

 

En ucuz iş giysisini tercih etmek genellikle yanlış bir tasarruftur, çünkü dişlinin düzenli olarak değiştirilmesi gerekeceğinden, bu da işinize daha fazla para ve zaman kaybettirir. Uzun vadeli performans ve güvenilirliğe değer veren biriyseniz, yüksek kaliteli kişisel koruyucu ekipman ve iş kıyafetlerine biraz daha önceden yatırım yapmaya değer.

 

Konfor ve Uyum

 

Genellikle göz ardı edilen bir faktör rahatlıktır. Baretleri tam oturmadığında, kıyafetleri nefes almıyorsa veya nemli koşullarda koruyucu gözlüklerinden görmekte güçlük çekiyorsa hiçbir işçi en iyi performansını gösteremez. Ürünler tam oturmadığında, işçiler onlarsız çalışmaya cezbedilebilir ve bu da onları çok daha yüksek bir işyeri yaralanması riskine sokar. Daha kaliteli ürünler genellikle her bireye uygun bir dizi ayar seçeneği sunar ve rahatlık düşünülerek tasarlanır.

 

Birinci sınıf ürünlerin iş sahasında verimliliği ve güvenliği artırabilmesinin birkaç yolu:

 

  • Nefes Alabilir Kumaşlar - Çalışanların vardiyaları sırasında rahat olmalarına yardımcı olun.
  • Esnek Kumaş – Geliştirilmiş hareketlilik ve konfor, azaltılmış yorgunluk.
  • Aerodinamik Uyum – Yüksek kaliteli iş kıyafetleri normalde vücuda daha yakın oturur. Daha akıcı bir uyum, giysilerin makinelere sıkışma olasılığını azaltır.
  • Ayarlanabilir Baretler – Her birey için özelleştirilmiş bir uyum sunarak, yalnızca rahat olmakla kalmayıp aynı zamanda iş akışını da engelleyen kayma riskini azaltır.

 

Ekibinize Yatırım Yapın – Sipariş Vermek İçin Bizimle ile Hemen İletişime Geçin

 

İş kıyafetleri ve kişisel koruyucu ekipman söz konusu olduğunda kalite önce gelir. Beta İş Güvenliği, güvenlik ve iş giysisi malzemeleri tedarik etmektedir ve müşterilerimize olağanüstü değer ve en son ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz.

 

Ürünlerimize bakmak için tıklayın.