Diğer Haberler
KIŞ MEVSİMİ İÇİN 5 TİCARİ İŞ KIYAFETİ
KIŞ MEVSİMİ İÇİN 5 TİCARİ İŞ KIYAFETİ

Kış neredeyse geldi. Bu, açık havada çalışan esnafların, sıcaklıklar düşmeye başladığında korumaya ihtiyaç duyacağı anlamına geliyor. Sert ve soğuk havaya hazırlanmanın en iyi yolu kışlık iş kıyafetlerinizi hazır bulundurmaktır. Özellikle kış mevsiminin hem işçi sağlığını hem de güvenliğini etkileyen tehlikeler söz konusu olduğunda, iş yerinde sıcak ve kuru kalmak önemlidir.

 

Kaymalar, takılmalar, düşmeler ve zayıf görüş, esnafın karşılaştığı sorunlardan sadece birkaçı. Soğuk stresi, kişinin cilt ve iç vücut sıcaklıkları tehlikeli seviyelere düştüğünde de ortaya çıkar. Eğer müdahale edilmezse, vücudun kendini savunmasını engelleyen ciddi yan etkiler gelişebilir.

 

Kış için iyi donanımlı olduğunuzdan emin olmanıza yardımcı olalım. Bu şekilde, sıcak ve rahat kalırken elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

 

Soğuk kış mevsimi için en iyi 5 temel malzeme seçimimizi aşağıda bulabilirsiniz:

 

CEKET

 

Berrak havanın ilk belirtilerini hissediyor musunuz? Ceketinizi alın ve tişörtünüzün üstüne atın. Ancak sizi tüm kış boyunca sıcak tutacak bir şey istiyorsanız, tam astarlı daha kalın kışlık iş kıyafetleri öneriyoruz. Omuzda ve kollarda reflektif bant kullanımı oldukça önemlidir. Kapitone astar, özellikle açık havada çalışırken ihtiyacınız olan ekstra sıcaklığı kesinlikle sağlayacaktır.

 

PANTOLON

 

Genellikle kışın fitilli kadife gibi kalın, ağır pantolonlar veya belki de polar astarlı pantolonlar giymemiz söylenir. Ancak aktif olduğunuzda, hareket etmeyi biraz zorlaştırabilirler. Pamuk, kadınlar için daha iyi bir seçenektir. %97 pamuk ve %3 elastandan üretilen pantolonların esnek ve rahat oluşu sayesinde özgürce hareket edeceğinizden emin olabilirsiniz.

 

LASTİK ÇİZME - İŞ AYAKKABISI - İŞ BOTU

 

Suya dayanıklı botlar kış aylarında esnafların olmazsa olmazı. Kaymaz tabanlı bir çift iş ayakkabısı veya iş botu seçin. Hava nasıl olursa olsun sizi sıcak ve kuru tutmak için tasarlanan bu botlar veya lastik çizmeler, PVC ve nitril bileşiklerinden yapılmış olmalıdır. Saatlerce giyildiğinde bile rahattırlar ve kolayca çıkarılabilirler.

 

Ekstra korumaya ihtiyaç duyanlar, özellikle elektrik tehlikeleri ve diğer yüksek riskli durumlarla ilgili işlemler için, güvenli çelik burunlu iş ayakkabısı kullanmalıdır. Bu tarz iş botları rahatlıkla yürümek için yapılmıştır, dahili bir metatars koruması ve çelik penetrasyon direnci ile donatılmış orta taban ile çalışırlar.

YELEKLER

 

Kollarınız daha fazla hareket özgürlüğü gerektiriyorsa yelek giymek sizin için daha akıllı bir seçim olabilir. Havalar soğuduğunda, orta katman olarak hizmet edecek bir yelek seçin ve onu uzun kollu bir gömlek ve bir dış ceketle eşleştirin.

 

YAĞMURLUKLAR

 

Yelekler yeterli değilse, onun yerine güvenilir yağmurluklarınızı tercih edin. Ceketler, özellikle kollarınız ve elleriniz olmak üzere hareket kabiliyetinizden ödün vermeden üst bedeninizi sıcak tutmaya yardımcı olur. Bu, herhangi bir kısıtlama olmaksızın işi tamamlayabileceğiniz anlamına gelir.

 

Yelekler, önde ve arkada bulunan yansıtıcı kaplama sayesinde yağmura ve çevreye karşı koruma gerektiren çoğu ürün için uygundur. Ancak, görünürlüğü yüksek güvenlik kıyafetlerine ihtiyacınız varsa, sarı ve turuncu gibi parlak renklerde mevcut olan yağmurluklar satın almanızı öneririz.

 

Kış sezonu için kaliteli ticari iş kıyafetlerine mi ihtiyacınız var? Yağmurluklardan yeleklere, pantolonlardan iş botlarına kadar ihtiyacınız olan her şeyi Beta İş Güvenliği Şirketinde  bulabilirsiniz.

 

Ürün galerimize ulaşmak için tıklayın.