Diğer Haberler
Sağlık Tesisleri İçin Tek Kullanımlık Giysilerin Önemi
Sağlık Tesisleri İçin Tek Kullanımlık Giysilerin Önemi

Bir sağlık kuruluşuna hasta kabul edilirken, bir kişiyi orada bulundukları süre boyunca veya taburcu olduktan hemen sonra çevresel etkiler göz önüne alındığında bakterilerden kaynaklı  enfeksiyon riskine maruz bırakır. Sağlık hizmetleriyle ilişkili enfeksiyonlar olarak da bilinen bu tür hastane enfeksiyonları, hastaların acil ve uzun vadeli prognozu üzerinde dramatik bir etkiye sahip olabilir. Ayrıca sağlık çalışanlarının ve toplumun daha büyük kesiminin sağlık ve güvenliğini tehdit edebilir.

 

Hastane enfeksiyonlarının yaygınlığını en aza indirmek için tesislerin tutarlı enfeksiyon kontrol politikaları benimsemesi gerekir. Bu politikaların, kontaminasyonu azaltabilecek ve patojenler ile insanlar arasında güvenilir bariyerler oluşturabilecek kişisel koruyucu ekipmanları (iş giysisi, maske, dezenfektan, tek kullanımlık giysiler, eldiven) içermesi gerekir.

 

Gerçekçi olarak, yıkanabilir önlükler ve iş giysileri, tek kullanımlık giysilerden daha küçük çevresel ve ekonomik etkiye sahip olabilir. Ancak tek kullanımlık önlüklerin veya iş giysilerinin patojenlerin bulaşmasını önlemedeki genel etkinliği akılda tutulmalıdır. Tek kullanımlık önlükler veya iş giysilerinin enfeksiyon oluşumunun azaltılmasının uzun vadede tıbbi maliyetleri düşürmesi de mümkündür.

 

Buradaki çıkarım esastır - yani, tek kullanımlık önlüklerle ilişkili ilk ön maliyetlerin, insanları güvende tutma ve hastalıkları önlemedeki etkinlikleriyle makul bir şekilde dengelenmesi beklenebilir.

 

Tek kullanımlık iş giysileri, tek kullanımlık önlükler, sağlık personelinin kendilerini, hastalarını ve hatta ailelerini ve toplumlarını korumaları için daha çok tercih edilen bir seçenek olabilir. Bugün piyasada bulunan tek kullanımlık önlükler veya iş giysileri, her zamankinden daha rahat ve nefes alabilir niteliktedir ve sağlık hizmeti ortamında çalışmanın yaygın zorluklarına dayanabilecek dayanıklı malzemeden yapılmıştır.

 

Beta İSG İş Güvenliği Şirketinin Sağlık Bakımı İçin Tek Kullanımlık İş Giysileri

 

Tek kullanımlık önlükler hakkında daha fazlasını öğrenmeye hazır mısınız? Tek kullanımlık tıbbi giysileriniz dayanıklı, üç katmanlı kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Bu kumaş daha fazla nefes alabilir ve sıvı sıçramalarına ve püskürmelerine karşı dayanıklıdır, ayrıca partiküllere karşı koruma sağlar. Tüm tek kullanımlık giysiler,  iş önlükleri antistatik kumaştan üretilmiştir ve kolayca asmak için bir bez halkası içerir.

 

Uzun kollu tek kullanımlık giysi, üst ve kısa kollu kişisel koruyucu ekipman: Her iki ovma gömleğinin de yuvarlak yakaları (kenarı), sağ ön kalça cebi ve sol göğüs cebi bulunur.

Tek kullanımlık kişisel koruyucu ekipman iş giysisi pantolonu: Elastik bel bandı lateks içermeyen elastikten yapılmıştır. Pantolon, kalem, makas veya gözlük gibi küçük eşyaları saklamak için bir kalça cebine sahiptir.

Beta İş Güvenliği Şirketi galerisini ziyaret ederek tek kullanımlık giysi, iş giysisi, iş ayakkabısı, maske ve daha fazlası hakkında bilgi edinin.

 

Beta İSG İş Güvenliği

 

Beta İş Güvenliği Şirketi sizi ve çevrenizi güvenle korumanın en doğru adresidir. Profesyonellerimiz alanında uzman kadrolarımızla ihtiyacınız olan kişisel koruyucu ekipmanı belirlemede belirgin bir rol oynar.

 

Sağlık çalışanlarının ve hastaların güvenliğini sağlamak için hemen, bugün bize ulaşın. İhtiyacının olan ürünleri birlikte seçelim.

 

İş giysisinden iş ayakkabısına, tek kullanımlık önlüklerden maskelere ve daha fazlasına ulaşmak için ürün galerimize göz atın.