Diğer Haberler
EN İYİ VE EN KALİTELİ SU GEÇİRMEZ CEKETLER
EN İYİ VE EN KALİTELİ SU GEÇİRMEZ CEKETLER

İyi, sağlam, su geçirmez bir ceketin gerekli olduğu zaman dilimi sadece kış ayları değildir. Nisan yağmurları, yaz fırtınaları ve açıkçası küresel ısınmanın hayatımızın bir gerçeği olduğu bu dönemde mevsim ne olursa olsun yağmurun neredeyse her zaman garanti edildiği en öngörülemeyen  bir hava var.

 

Bu nedenle uygun bir yağmurluğa sahip olmak, olmazsa olmaz bir giyim eşyası haline gelir. Sıcak ve en önemlisi kuru kalmanıza yardımcı olur.

 

Su geçirmez ceketler söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi var. Gelenekselden şık, sportif ve hazır iş kıyafetlerine kadar, polyester, kauçuk, balmumu ve  astarlar gibi çeşitli malzemelerden tasarlanmış su geçirmez ceketler de bulacaksınız.

 

İşlevselliğin yanı sıra konfor da sunan ve tüm beklentilerinizi karşılayan doğru olanı bulmak kısa sürede bir mayın tarlasına dönüşebilir.

 

SU GEÇİRMEZ BİR CEKETTE ARANMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

 

İlk olarak, su geçirmez olmalı! Bu oldukça açık görünebilir, ancak bir ceketin su geçirmez olduğunu iddia etmesi, öyle olduğu anlamına gelmez. Örneğin, deniz kabuğu tarzı ceketler gibi bazı ceketler yalnızca yağmura dayanıklı olabilir, yani tam bir sağanakta yakalanırsanız, muhtemelen sizi çok uzun süre kuru tutamaz.

 

Ayrıca nefes alabilirlik sunan ceketlere de bakmalısınız. Örneğin, Vizwell L 150D yağmurluk veya iş giysisi ceketi su geçirmez ve rüzgar geçirmez hale getiren kendi yenilikçi teknolojisine sahiptir ve suyun içeri girmesini engellerken havanın dışarı çıkmasını sağlar.

 

İyi yapılmış bir ceket, sağanak yağışta sizi kuru tutmaktan daha fazlasını yapacaktır. Su ve rüzgar geçirmez öğeler, su geçirmez cepler, bazı durumlarda sizi kuru ve sıcak tutan hepsi bir arada bir ceket veya sırt çantanıza sığabilecek ve katlayabileceğiniz hafif bir yapı sunan su geçirmez ve kaliteli ceketleri arayın.

 

Sağlam, güvenilir, bilinen markaları tercih ettiğinizden emin olun. Yine Vizwell gibi markalar, su geçirmez ceketleri sınıfının en iyilerinden biri olan yüksek kaliteli ürünler sunmalarıyla ünlüdür.

 

Çevre dostu su geçirmez ceketler artık çok popüler; markanızın sürdürülebilirliğini ve kullanılan ürünleri kontrol ettiğinizden emin olun.

 

Beta İş Güvenliği

 

Beta İş Güvenliği, Türkiye, İstanbul merkezli bir distribütör ve çalışan, tepeden tırnağa koruma iş elbisesi perakendecisidir. Uzun yıllardır Türkiye ve ötesindeki bireylere ve şirketlere yüksek kaliteli markalı giysiler ve iş kıyafetleri sağladık.

 

Tüm ticaret ve güvenlik gereksinimlerine uygun bir ürün yelpazesi sunuyoruz; bunlardan bazıları İnşaat Endüstrisi, Sağlık, Sanayidir. Dünyanın önde gelen markalarından giderek artan sayıda iş ve güvenlik kıyafeti stokluyor ve tedarik ediyoruz.

 

İş kıyafetlerinin yanı sıra markalaşma hizmeti de sunuyoruz. Şirketinizin adını ve logosunu iş elbiselerimizin üzerine basabilir ve işleyebiliriz.

 

Beta İş Güvenliği, profesyonel, hızlı ve güvenilir bir hizmet sağlama konusunda itibar kazanmıştır. Güler yüzlü müşteri hizmetleri danışmanlarımız, sahip olabileceğiniz özel gereksinimleri tartışmak için hazırdır.

 

Tüm iş ve güvenlik kıyafetleriniz Beta İş Güvenliği ilk tercihiniz!

 

Ürünlerimize göz atmak için tıklayın.