Diğer Haberler
Giyilebilir LED Teknolojisi İş Gücünüzü Nasıl Güvende Tutar?
Giyilebilir LED Teknolojisi İş Gücünüzü Nasıl Güvende Tutar?

Gece vakti, karanlık bir ortamda etrafı kısmen görebilirsiniz. Bu koşullarda yansıtıcı yüksek görünürlüklü KKD ne işe yarar? Harici bir ışık kaynağına ihtiyacınız mı var, yoksa ikaz yeleği  yansıtıcı özelliği ile görünmenizi sağlıyor mu?

 

Sizin ve çalışanlarınızın görülmesi için bir sürücünün farlarının açık olmasına güvenmeyin. Jeneratörlerinizin spot lambalarınıza güç sağlamak için yeterli yakıta sahip olmasını da umamazsınız. Bu günlerde, aydınlatmaya güç sağlamak için elektriğin açık olduğunu bile garanti edemeyiz.

 

Bunlar, kontrolünüz dışında olan başarısızlık noktalarıdır.

 

Görünürlükten kaynaklanan ölümlü kaza rakamları her zaman ürkütücü bir okuma yapar ve "Hareket halindeki bir aracın çarpması" tüm ölümcül işyeri kazalarının %18'inde şaşırtıcı bir şekilde öne çıkıyor.

 

Bir aracın çarpması tamamen önlenebilir bir iş kazasıdır. Suçu paylaşsak bile bunlara kaza diyebilir miyiz? Bunlara olay diyelim. Hayata son veren olaylar.

 

Siz ve çalışanlarınız güvende olmayı hak ediyorsunuz. Herkes iş gününün sonunda evine, ailesinin yanına gitmeyi hak eder. Hiçbir iş bir yaşam ya da uzuv değerinde değildir, bu nedenle güvenli ve üretken bir çalışma ortamı sağlamak için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz.

 

Düşük Maliyetli LED Giyilebilir Teknolojisi ile Görünür Olun

 

LED giysiler veya aydınlatma ürünleri bir süredir piyasada. Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) endüstrisinin LED aydınlatma lambaların ne kadar pratik olduğunu anlaması uzun sürmedi. Yüksek ışık emisyonu ve modern pillerin kullanımı ile birleşen düşük güç kullanımı, bu teknolojiyi düşük ışık koşullarında devam etmemiz için mükemmel hale getiriyor.

 

Sadece dahili LED ışıklı yüksek görünürlüklü kıyafetler veya ikaz yelekleri değildir. Mevcut iş giysilerini, son derece düşük maliyetli bir KKD ile veya olmasın, ışık yayan güvenlik giysilerine dönüştürmek için ürünler mevcuttur. Örneğin, herhangi bir ayakkabıyı, botu veya spor ayakkabısını bir işaret fenerine dönüştüren ışıklı ayakkabı klipsleri, herhangi bir ceket veya cekete uyan klipsli ve manyetik LED üniteleri, herhangi bir giysinin herhangi bir fermuarına sabitlemek için LED zip elcikleri, yanıp sönen LED kol bantları herhangi bir giysi veya hatta çıplak kollar üzerinde kullanılabilir.

 

Liste Uzuyor…

 

Sağlık ve güvenlik sektörü bu konsepti kullanmaya başlıyor. Düşük veya sıfır ışıkta siz ve personeliniz görülebilir ve her şeyden önce güvende olursunuz.

 

Düşük ışık koşullarında görmek, görülmek kadar önemlidir.

 

Yüksek görünürlüklü iş kıyafetleriniz sizin ve personelinizin çalıştığı koşullarda yeterli olabilir, ancak görevlerinizi güvenli ve verimli bir şekilde tamamlamak için yeterli ışık var mı? Jeneratör beslemeli spot lamba veya bina aydınlatması gibi yüksek güçlü bir ışık kaynağı, çalışma alanını zorlaştıran gölgeler oluşturur.

 

Giyilebilir LED teknolojileri veya aydınlatma ürünleri ile iş gücünüzün görevlerini etkin ve güvenli bir şekilde yerine getirmeleri için düşük ışık koşullarında iyi görmelerini sağlayabilirsiniz. Başa takılan aydınlatma ürünleri, LED'in yükselişinden bu yana çok yol kat etti.

 

Bu büyük pahalı piller anlamına mı geliyor?

 

Hayır. Başınızın yanında ağır pil paketleri taşıdığınız günler geride kaldı. Günümüzde LED ışıklı aydınlatma ürünleri, güç kullanımlarına göre çok büyük miktarda ışık üretir. Piller çok daha küçük ve daha verimli hale geldi. Ayrıca basit bir USB fişinden şarj edebilirsiniz.

 

Çalışanınızın aydınlatma ürünlerini giyerken düşük ışık güvenliği konusunda ne yapacaksınız?

 

Artık onların var olduğunu biliyorsunuz, bu uygun maliyetli LED teknolojisi ve aydınlatma ürünleri, kayıp günlerinizi korumanızı sağlarken aynı zamanda çalışanlarınızı da güvende tutar. Düşük ışıkta hızlı bir çalışma riski değerlendirmesi, neyin kontrolünüz dışında olduğuna ve bu yeni yeniliklerin personelinizi korumanıza nasıl yardımcı olabileceğine karar vermenize yardımcı olacaktır.

 

Galerimizi ziyaret edin, ürünlerimize göz atın ve alışveriş yapın, neyin mevcut olduğunu görün ve kendi özel ihtiyaçlarınız için doğru ürünleri bulun.

 

Beta İş Güvenliğini (0212) 220 74 42 numaralı telefondan arayın, uzman ekibimiz ihtiyaçlarınız konusunda sizi bilgilendirsin.