Diğer Haberler
Kış endişeleriyle mücadele
Kış endişeleriyle mücadele

Kış yaklaştıkça zorlu çalışma koşullarının daha da zorlaşacağını biliyoruz. Soğuk hava koşullarına karşı nasıl hazırlanacağınıza dair dikkat etmeniz gereken birkaç ipucuyu bu makalede bulabilirsiniz, daha fazla bilgi için önceki yazılarımıza göz atabilirsiniz.

 

Dikkati Dağıtılmış Personel ve İş Arkadaşları

 

Üşüdüğünüzde konsantre olmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz anlayabiliriz. Dikkatin dağılması yalnızca üretkenliği yavaşlatmakla kalmaz, aynı zamanda insanları tehlikeye atan hatalara da yol açabilir. Doğru kış iş giysisi bu konuda yardımcı olabilir.

 

Açık havada çalışıyorsanız, kapitone dolgu ile astarlanmış ceketler öneririz. Bu ekstra sıcaklık, rahatlık sağlar ve giysiyi son derece dayanıklı kılar. İçeride çalışıyorsanız veya sık sık sıcak bölgelerden soğuk bölgelere gidiyorsanız ve tekrar geri dönüyorsanız, astarınızın %100 pamuklu olduğundan emin olun. Bu malzeme hafiftir ve nefes alabilir, bu da vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur.

 

Uygun İş Giysileri Giyin

 

Üniformanız veya iş kıyafetiniz yeterince sıcak değilse, muhtemelen kendinize giyecek bir şeyler bulacaksınız. Bu, atkılar, yünlü şapkalar ve üzerinize tam oturmayan ceketler iş akışını engellediği için tehlikeli olabilir. Bu nedenle, sizin ve personelinizin üzerinize tam oturan uygun kışlık iş kıyafetleriyle donatıldığından emin olmanız çok önemlidir.

 

Kolları manşetli ceketler giymenizi öneririz. Bu, kumaşın makinelere takılmamasını sağlamada uzun bir yol kat edecektir. Ayrıca, kafaları sıcak ve kuru tutmak için kapüşonlu ceketleri de düşünün. Tüm iş kıyafetlerinin rahat ve iyi göründüğünden emin olmak da önemlidir, çünkü bu, personelin giymekten mutlu olmasını sağlayacaktır.

 

Gün Işığı Eksikliği

 

Kışın kalın bulut örtüsü bize hiçbir iyilik yapmaz. Kötü görüş, kolayca kazalara neden olabilir. Görünürlüğü yüksek detaylara sahip giysiler; ikaz yeleği vb. giyerek, işte ve işe gidip gelirken sizin ve personelinizin güvende olduğundan emin olun.

 

İş makineleri

 

Bazen, ekipman, özellikle de eski makineler, sıcaklık düştüğünde çalışmaya başlamak (veya hiç başlamamak) daha uzun sürer. Bu, iş akışını yavaşlatabilir ve etraftaki herkesi çok sinirlendirebilir. Bu sorunları önceden tahmin etmeye ve onlar için plan yapmaya yardımcı olur. Örneğin, makineyi ısıtmaya başlaması için birisinin daha erken bölgeye girmesini sağlayın. Alternatif olarak, işler planlanandan daha uzun sürdüğünde hayal kırıklıklarını ve gerginliği hafifletmeye yardımcı olmak için proje zaman çizelgelerine fazladan zaman ekleyin.

 

Bu kışın tüm kışlardan daha soğuk olacağı bilmsel gerçeklerle örtüşürken iş sahiplerinin çalışanlarının iş güvenliğini sağlamak için güvenli iş ayakkabıları, iş botları, uygun iş kıyafeti ve daha fazlasını sağlayarak işçileri muhtemel kazalardan korumaları gereklidir.

 

Eğer çalışanlarınız için uygun ve üst düzey, kaliteli iş kıyafetleri bakıyorsanız galerimize göz atın ve bizimle iletişime geçin. Ekibimiz sizinle konuşurken en doğru bilgileri tarayarak size ve işinize uygun en iyi ekipmanı sağlayacaktır.

 

İş kıyafetleri ve daha fazlası için tıklayın.