Diğer Haberler
YÜKSEK GÖRÜNÜRLÜKLÜ KIYAFETLER İÇİN 5 KULLANIM
YÜKSEK GÖRÜNÜRLÜKLÜ KIYAFETLER İÇİN 5 KULLANIM

Yüksek Görünürlüklü Giyim için 5 Kullanım

 

Yüksek görünürlüklü giyim genellikle özel bir giysi biçimi olarak görülse de, en etkileyici özelliklerinden biri uyarlanabilirliğidir. Yüksek görünürlüklü giysilerin yansıtıcı özellikleri - çoğunlukla ceketlerde bulunur - tulumlar, eldivenler ve hatta şortlar dahil olmak üzere diğer giyim tarzlarında da örnekleri vardır.

 

Burada Beta İş Güvenliğinde yüksek görünürlükte iş kıyafetleri konusunda uzman olsak da, ister işte sağlık ve güvenlik düzenlemelerini karşılamak için ister sadece eğlence amaçlı olsun, yüksek görünürlükte giysiler giymenin kullanışlı olabileceği birçok durum vardır.

 

İşte bu canlı ve çok yönlü giyim tarzı için sadece beş kullanım:

 

İnşaat sahaları

 

Sarp yükseklikler ve hantal ekipman gibi potansiyel tehlikelerle dolu şantiyeler, inşaatçılar ve şantiye mühendisleri için genellikle tehlikeli yerlerdir, bu nedenle şantiye çalışanlarının kendilerinin ve başkalarının güvenliği için her zaman görünür olması hayati derecede önemlidir. Bu nedenle yüksek kaliteli ve görünürlük sağlayan giysiler inşaatçılar tarafından çok düzenli olarak giyilir. Sıcak yaz günleri için dışarıda çalışan inşaatçılar için yüksek görünürlüklü şortlar da mevcuttur.

 

Demiryolu üzerinde

 

Yüksek görünürlüklü kıyafetler demiryolu işçileri için deneysel bir koruma biçimi olarak kullanılmaya başlanmıştır ve demiryolu işçilerinin yüksek görünürlüklü tulumları giyerek geçen trenler tarafından fark edilmesi konsepti o zamandan beri devam etmektedir. Mühendisler genellikle tüm hava koşullarında ve gecenin köründe tren seferlerini çalışır durumda tutmak için çalışırken, su geçirmez yüksek görüş tulumları onları sıcak tutmak için mükemmeldir.

 

Toplum servisleri

 

Bir suçluyu kovalamak, bir hayat kurtarmak ya da bir yangınla mücadele etmek olsun, acil bir durumda görünürlük genellikle hayati önem taşır. Bu nedenle polisimiz, ambulansımız ve itfaiye hizmetlerimiz vatandaşlık görevlerini yerine getirirken, çukurları onaran belediye çalışanlarının bir yana, genellikle koruyucu gözlük takarlar. Otoriter ve güven verici varlığıyla yüksek vizör ceket, insanların işlerin kamu yararı için yapıldığını bilmelerini sağlar.

 

(Motor)bisiklet

 

 

Bir arabadan daha az yer kaplayan bisikletçiler ve motosikletliler, genellikle yolda unutulan varlıklardır ve kolayca görülemedikleri takdirde kazalara karşı potansiyel olarak savunmasız kalırlar. Bu nedenle, yüksek güvenlikli ikaz yelekleri, bir bisikletçinin ortak bir görüşüdür, onları sürücülerin görüş alanında tutan ve kaza yapma riskini en aza indiren ucuz bir çözümdür. Hatta bazı motosikletçiler yüksek görünürlüklü eldivenleri giyerek kavramalarını korumalarına yardımcı olmanın ek faydasını sağlar.

 

Yayalar

 

Bisiklete binmeyenler için bile yüksek görüşlü giysiler, yayaları yolda güvende tutmak için mükemmeldir. Gece koşusu sırasında görünür kalması gereken koşucular, yüksek görünürlüklü pantolon veya diğer aksesuarlar giymeyi düşünebilir.

 

İş kıyafeti olarak kabul edilse de, yüksek görünürlüklü giysilerin eğlence amaçlı harika olduğunu gösteriyor. Yüksek görünürlüklü kıyafetlerimiz ve kullanım çeşitliliği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Beta İş Güvenliğinin birbirinden farklı ürünlerine göz atmak için galerimize tıklayın.

 

Sizin için doğru iş kıyafetlerine sahip olacağımızdan şüpheniz olmasın.